Hurra! Ny webside!

Da har jeg jobbet intenst i et par uker for å få på plass ny webside.

Denne gang har jeg lagt vekt på større bilder, forhåpentligvis til glede for deg. Jeg har også jobbet mye med å få denne til å virke godt på tvers av flere nettlesere som iOS, Android, Internet Explorer, Opera, Chrome, samt små og store skjermer.

Hovedelementene i nettsiden er portfoliovisning med utvalgte bilder, bildearkiv med søk og kjøpsmuligheter og blogg.

Newweb1
BILDE 1 – fra startsiden kan du navigere horisontalt og vertikalt.

 
newweb5
BILDE 2 – på hovedsiden har du rask tilgang til en flytende meny, samt en oversikt over de 6 siste bildene. Lenger nede på siden vil du også finne blogg, samt informasjon om hva DigiArt kan tilby.

 

newweb2

BILDE 3 – På Portfolio siden kan du også navigere horisontalt og vertikalt. Horisontalt for å endre kategori, og vertikalt for å se bildene. Du har alltid tilgang til en nøytral meny på toppen av sida.

 

newweb3

BILDE 4 – På toppen av Portfolio galleriet finner du en nøytral meny med verktøy for deling til sosiale medier, samt valg for større bilder med beskrivelse. Du kan også klikke en gang på et bilde for å velge større bilder med beskrivelse, samt klikke en gang til på et bilde for full skjermvisning og bildeshow.

 

newweb4

Bilde 5 – Diskre og lett tilgjengelig meny.

 

Besøk også gjerne min portfolio, eller velg blant snarveiene i høyre marg på denne siden. Du er også hjertelig velkommen til å abonnere på min blogg, samt dele, kommentere og like mine bilder ved å bruke de sosiale verktøyene på mine sider.

Digiart kan du finne på Facebook her; http://www.facebook.com/DigiArt.no

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>