Bildeleveranse Sanco Sword

DigiArt Kay-Åge Fugledal har prosjektert, og levert print og innramming av bildepakke på 100 bilder til Sanco Sword med motiv fra Geir Magne Sætre – Naturmotiver.

Tidligere har jeg levert komplette bildeleveranser med egne motiv til 11 offshore fartøy, i tillegg til Sanco Swift og Sanco Sword som var samarbeidsprosjekt.

DigiArt vart stifta i 2008, og leverer tjenester innen fotografering og utsmykking. Jeg har spesialisert meg på å levere kostnadseffektiv prosjektering og leveranse av større utsmykkingsprosjekt med egne motiv fra lokalmiljøet, samt spennende lokasjoner rundt omkring i verden. Bildene blir printet med to høykvalitets storformat plottere, og ramma inn i eget rammeverksted. Klikk HER for mer informasjon. Klikk HER for søkbart bildearkiv.

Sanco Shipping AS er en ledende leverandør av høykvalitetsløsninger til seismisk industri. Fra sitt kontor i Gjerdsvika, Norge opererer de sin flåte på for tiden 7 moderne, avanserte fartøy.

Sanco Sword

Om bord i Sanco Sword (med tillatelse fra rettighetshaver Geir Magne Sætre – Naturmotiver.com)

 

1306081142-0698

I dette rommet blir bildene printet, laminert og ramma inn.

1306081205-0711

Her kappes og monteres rammer på løpende band.

1306081157-0700

I dette rommet blir bildene forberedt for merking og pakking, samt en siste kvalitetssjekk. Dette er en del av mine egne motiv, som vart levert om bord i bygg nr 797, Island Dawn, ved Brevik verft.

 

1306091603-0724

Pakking og klargjøring for sending med speditør til skipsverft.

 

Besøk også gjerne min portfolio, eller velg blant snarveiene i høyre marg på denne siden. Du er også hjertelig velkommen til å abbonere på min blogg, samt dele, kommentere og like mine bilder ved å bruke de sosiale verktøyene på mine sider.

Digiart kan du finne på Facebook her; http://www.facebook.com/DigiArt.no

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>