Magiske Naturbilder fotobok

Flott gavebok med vakre naturbilder for alle som liker norsk natur.

Fra tid til annen gir Villmarksliv ut en spesialbok. Nå har de gitt ut “Magiske Naturbilder fotobok”, en bok på hele 128 sider i størrelse 31 cm x 23 cm. Informasjon om boken kan du lese her. Bildene er plukket ut fra NM i Naturfoto runde 1-8 (?) 2012.

“NM i Naturfoto – Fotojakta” er Norges eldste og største naturfotokonkurranse, og er inne i sitt 36 år. Konkurransen går over 10 måneder fra og med februar til og med november. Informasjon om konkurransen kan du lese her. Informasjon om runde nr 9, og tidligere runder kan du lese her.

Jeg (Kay-Åge Fugledal, www.digiart.no) har deltatt i runde nr 2 og 3, med tilsammen 10 bilder. Jeg var da så heldig å få 2 sølv og 3 bronse i runde nr 2. I Runde nr 3 fikk jeg 1 gull, 1 sølv og 3 bronse. Av dei 10 bilda har 4 fått plass i boka, og ett av dei havna på framsida. Det var over all forventning for meg :-)

Min fotokollega og gode venn Geir Magne Sætre har fått hele 7 bilder i boka. Han har deltatt jevnt og trutt gjennom hele året, og ligger an til en hederlig god sammenlagt plassering. Du kan se flere av Geir Magne sine bilder her.

For å se flere av mine bilder kan du besøke min portfolio, eller velge blant snarveiene i høyre marg på denne siden.

Klikk på bildet under for å lese mer om boka

Klikk på bildet under for å se bildene i større størrelse

For å se flere av mine bilder kan du besøke min portfolio, eller velge blant snarveiene i høyre marg på denne siden.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>