Min nye hjemmeside

Etter mange timers arbeid

har endelig min nye hjemmeside begynt å ta form. Jeg har lenge tenkt på å lage en ny hjemmeside som ga meg fleksibilitet slik som;

  • enkel måte å presentere mine bilder på
  • søkbare bildearkiver på basis av fritekst og nøkkelord
  • mulighet for salg i flere former
  • mulighet for å legge inn nyheter, samt å blogge litt

Jeg starta prosessen rett før jul, og har jobba svært intenst i januar. Nå begynner jeg å komme imål. Jeg har litt arbeid igjen med å klargjøre salg av bilder, men har fått på plass ett av salgsgalleriene.

Hjemmesiden er delt inn i følgende elementer;

  • Toppseksjonen – der du alltid vil finne en meny. Under PORTFOLIO i menyen vil du finne mulighet for å søke på bilder, link til portfolien min, samt linker til galleriene. Under CLIENT AREA ligger verktøy som kan være aktuelt for enkelte av mine kunder. Der er også en BLOG meny, samt en INFO meny der det ligger informasjon om DigiArt, kontaktskjema og diverse annen informasjon.
  • I høyre sidebar, som går igjen på hver side, ligger oppdaterte bildeminiatyrer fra min portfolio. Denne blir oppdatert med utvalgte bilder fra tid til annen.
  • I bunnen på fremsiden vises siste blogger.
  • I bunnseksjonen på hver side ligger søkefelt til blogger og bilder, samt hurtiglinker til gallerier mm.

På ulike steder på siden finner du “likes” og “share” knapper til facebook og google+. Det er bare hyggelig om du vil dele informasjon fra siden med disse. Du kan også sende bilder med e-post.

Legg også igjen en kommentar om du føler for det.

Besøk også gjerne min portfolio, eller velg blant snarveiene i høyre marg på denne siden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>