Ørnesafari på Smøla

På jakt etter nye ørnebilder.

På fredag drar jeg og fotokompis Geir Magne Sætre på tur til Smøla. Smøla har en av Europa’s største Havørnbestander. Der kan vi også se Kongeørn, og en rekke andre fuglearter om vi er riktig så heldige.

En hel dag skal vi sitte i skjul og (forhåpentligvis) fotografere ørn på åte. Det går rykter om at der er stor aktivitet nå, så det gler vi oss umåtlig til. Vi skal også tilbringe en dag på safari i skjærgården med båt. Vi er forberedt på at det blir en kald opplevelse, men håper at kroppen blir varma opp av spenninga og dei gode bilda vi drømmer om å få :-)

Igår hadde vi planleggingsmøte for å diskutere hva slags utstyr vi skal ha med oss.

Vi tek sikte på å reise med bobil oppover, og starter fredag formiddag. Planen er å fotografere både på tur opp og ned igjen i tillegg til to dager på Smøla.

Jeg kommer tilbake med an rapport om turen, og forhåpentligvis noen blinkskudd. I mellomtiden kan dere kose dere med et par bilder av Fosnavågørnene tatt fra Tverrfjellet i forrige uke. Dere finner flere ørne og fuglebilder her.

Kråke som jager Havørn | Crow chasing White-taled Eagle. (Kay-�ge Fugledal)

Havørn | White-tailed Eagle (Kay-�ge Fugledal)

Besøk også gjerne min portfolio, eller velg blant snarveiene i høyre marg på denne siden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>