Nytt produkt – Foto Fliser

Etter en stund med utprøving av nye konsepter for innramming kan jeg nå tilby fotofliser.

Dette er en spennende og fleksibel form for innramming der et motiv blir delt opp i flere rektangler, innrammet hver for seg i en pen kasseramme, for deretter å bli montert sammen til en større bildemontasje.

Eksempelet under består av fire fliser, hver enkelt flis måler 40 x 60 cm, og total størrelse blir da 80 x 120 cm.

phototiles

 

Foto flisene er sett sammen med 5 mm tykke bakstykker i samme utførelse som kasserammen, og henges opp med 5 mm tykke skjulte og låsbare braketter. Kasserammen bygger 40 mm fra veggen. Bakstykkene er forborret, og merket til hver flis, og hele fotomontasjen settes enkelt sammen på få minutter med medfølgende skruer.

Her er noen av fordelene med foto fliser;

  • Skaper et spennende og moderne inntrykk
  • Forenkler logistikk og transport
  • Muliggjør større bildemontasjer

Under viser illustrasjonen 9 fliser. Dersom hver flis måler 40 x 60 cm blir montasjen 120 x 180 cm, og dersom hver flis måler 60 x 90 cm blir montasjen 180 x 270 cm. Størrelsen på montasjene begrenses av betraktningsavstand og oppløsningen på motivet som skal brukes.

tiles9

Fotoflisene kan settes sammen til liggende format, stående format, eller for eksempel panorama format. Ta gjerne kontakt om du vurderer å kjøpe foto flis montasje med eget motiv eller motiv fra DigiArt.

Besøk også gjerne min portfolio, eller velg blant snarveiene i høyre marg på denne siden. Du er også hjertelig velkommen til å abonnere på min blogg, samt dele, kommentere og like mine bilder ved å bruke de sosiale verktøyene på mine sider.

Digiart kan du finne på Facebook her; http://www.facebook.com/DigiArt.no

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>