DigiArt Tjenester 1

Salg av bildefiler

Trenger du bilder til internettsider, reklamekampanjer, årsrapporter, aviser, tidsskrifter og lignende? Det er enkelt å kjøpe bildefiler fra mitt rikholdige bildearkiv. Bildene er søkbare på stikkord. Man kan søke på stedsnavn, vær- og lysforhold, dyrearter med mer. Jeg har konkurransedyktige priser, stor fleksibilitet, og en meget enkel prisstruktur.

[ … mer … ]

Utsmykking

Bildeprodukt og utsmykking

Hva med et nytt bilde på veggen? Jeg tilbyr salg av bildekunst til private og næringsliv. Store som små prosjekter. Jeg har blant annet spesialisert meg på prosjektering og utsmykking av offshorefartøy. Jeg leverer mange forskjellige utførelser som trykk på skumplate, lerret, galleriprint, aluminium, laminat, og tradisjonelle bilder i glass og ramme.

[ … mer … ]

Fotografering

Fotografering

Jeg tilbyr fotografering i og utenfor studio. Jeg fotograferer storslått natur og dyreliv, i nære og fjerne strøk, for salg i egen nettbutikk. Jeg er så heldig å bo på et sted med natur som strekker seg fra spektakulære fjell til unike fjorder. Vi har havet med båtliv, rikholdig fugl- og dyreliv, stormene, regnet, snøen, og av og til har vi også sol og fint vær.

[ … mer … ]