Informasjon om DigiArt

Om DigiArt | Priser på varer og tjenester | Større prosjekter | Kontaktskjema

 

DigiArt er et enkeltmannsforetak stiftet i 2008, og er lokalisert i Tjørvåg, utenfor Ålesund.

Denne siden er mitt utstillingsvindu for min store lidenskap til fotografering og fotokunst.

I tillegg til utsmykking av små og store prosjekter, tilbyr vi også en rekke tjenester innenfor fotografering i og utenfor fotostudio, digitalisering og retusjering, veiledning, printing/plotting, laminering og montering på kapa, samt innramming.

I den siste tiden har vi spesialisert oss på utsmykking av offshore fartøy, og tilbyr da en totalleveranse, inkludert prosjektering/planlegging.

Besøk gjerne våre gallerisider, og har du noen spørsmål, så er du velkommen til å kontakte oss på firmpost@digiart.no eller +4790870102

DigiArt sin styrke er at vi både tar bilder og leverer ferdige produkt. Dette gjør at vi har kontroll over hele prosessen, og kan levere kvalitet og effektivitet i alle ledd.

Vi bruker Canon fullformat kamera, noe som gir uovertruffen bildekvalitet. Vi har et vidt sortiment av orginale Canon kvalitetsobjektiver, fra vidvinkel til superzoom, samt helt spesielle makro objektiver.

Vi har to storformats bilde plottere som leverer kvalitetsbilder med lang levetid. Canon estimerer at bildene varer i over 100 år før de falmer.

Vi har en valse med over/undervarme for laminering av bilder. Vi foretrekker laminat fremfor glass da dette gir mindre refleks, bildene fremstår klarere og mer tiltalende, samt at laminering konserverer og beskytter bildene på en utmerket måte. I tillegg er et bilde som er laminert mye lettere enn et bilde med glass, og man eliminerer også faren for knust glass om uhellet er ute. Dette viser seg å være spesielt gunstig for utsmykning av båter eller utsatte miljøer.

Vi rammer inn bildene i eget rammeverksted, og lagerfører et utvalg av rammer.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>