Nytt utstyr på tampen av året

Her er en kort oppdatering av hva som er i vente av utstyr fra Canon og Nikon mot slutten av året.

Nkon D 5200 (lansering idag)

Dette inspirerende speilreflekskameraet tar både flotte bilder og filmer i Full HD-kvalitet, så nå er tiden kommet for å slippe kreativiteten løs.

Med den vippbare og dreibare skjermen kan du utnytte de utroligste bildevinkler. CMOS-sensoren i DX-format har hele 24,1 megapiksel. Det gir svært detaljrike bilder, og autofokussystemet med 39 punkter sørger for at motivet alltid er i fokus. Nikons presise 2 016-pikslers lysmålingssensor sikrer korrekt eksponering også under vanskelige lysforhold.

Du kan bruke spesialeffekter for film eller stillbilder – i sanntid. Med Nikons trådløse mobiladapter kan du sende mesterverkene dine rett til kompatibelt smartutstyr, slik at du straks kan dele dem med andre.

Du kan lese mer om dette kameraet i Nikon sin omtale her. Pressemelding her.

Nikon slipper også nå WR-R10 og WR-T10 trådløse fjernkontroller.

Nikon lanserer et nytt zoomobjektiv for FX-formatet – AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR.

Dette er Nikons første fullformatobjektiv med neste generasjon bildestabilisering som kan kompensere for inntil fem eksponeringstrinn, og gjør objektivet godt egnet for proff-fotografer og entusiastiske amatørere. Et objektiv for alle situasjoner. Les mer her.

Nikon lanserer Nikon 1 V2.

En ny lynrask modell i Nikons kritikerroste 1-serie der hastighet, respons og fleksibilitet er i sentrum. Et allsidig hovedkamera og et suverent ekstrakamera.

Jon Aasen, Produkspesialist i Nikon Norge, sier nye Nikon 1 V2 er en videreutvikling av Nikon 1 serien, som blant annet takket være sin hastighet, er det mestselgende kompakte systemkameraet i Europa1. Teknologien og hastigheten til Nikon 1 V2 gjør det til et utmerket ekstrakamera for fotografer som ønsker et lite og lett systemkamera, uten å måtte gi avkall på verken hastighet, innovasjon, respons eller fleksibilitet, sier han. Les mer her.

Canon EOS 6D

Din introduksjon til fullformatverden

Et digitalt speilreflekskamera med 20,2 megapiksler og fullformat sensor i kompakt design. Perfekt for portrett- og reisefotografering, med god kontroll over dybdeskarphet og stort utvalg av vidvinkelobjektiver i EF-serien. Fordeler Fullformatsensor på 20,2 megapiksler Lett, robust konstruksjon Maks. ISO 25 600 (kan utvides til ISO 102 400) 11-punkters AF følsom ned til -3EV GPS* registrerer hvor du er Wi-Fi** filoverføring og fjernstyring Videoopptak i full HD. Les mer her. Pressemelding her.

Canon PowerShot G15

Det raske, lyssterke kompaktkameraet for eksperter

Kompakte PowerShot G15 er utstyrt for seriøs fotografering med et lyssterkt objektiv med f/1,8-2,8 og 5x zoom, rask AF og en Canon CMOS-sensor med høy følsomhet for flotte bilder og film i full HD. Fordeler Lyssterkt Canon-objektiv med f/1,8–2,8, 28 mm og 5x zoom 12,1 megapikslers CMOS, HS System med DIGIC 5 Intelligent IS på 4 stopp LCD-skjerm på 7,5 cm (3,0″), optisk søker Fronthjul, full manuell kontroll, RAW Filmer i full HD, HDMI-CEC Rask autofokus Smart Auto og Ansikts-ID Program for utvidet dynamisk område (HDR) Stort utvalg av tilleggsutstyr. Les mer her. Pressemelding her.

Canon EF 24-70mm f/4L IS USM Lens (lansering idag)

“Featuring dynamic L-series optical performance in a compact, lightweight and durable design, the new EF 24-70mm f/4L IS USM lens is well suited for all levels of advanced photography on the go. The ideal companion to Canon’s full-frame Digital SLR cameras such as the EOS 6D, the lens features a constant maximum aperture of f/4 throughout the entire zoom range with 15 lens elements in 12 groups including two aspherical and two UD lens elements and a 9-blade circular aperture diaphragm. The EF 24-70mm f/4L IS USM lens delivers gorgeous images with excellent detail at all focal lengths and includes a macro feature at the telephoto end with a 0.2m/7.9-inch minimum focusing distance and Canon’s Hybrid IS system (with up to four stops of stabilization). The macro feature can be engaged through a switch on the lens barrel. In addition, the lens features inner focusing and a ring-type Ultrasonic Motor (USM) for quiet, fast autofocus, and has full-time mechanical manual focus that’s enabled even during AF operation. Compact at only 93mm in length, with excellent dust and water resistance, the EF 24-70mm f/4L IS USM lens has a fluorine coating on the front and rear elements for easy maintenance and cleaning.” Pressemelding på engelsk her.

Canon Standard Prime Lens with Optical Image Stabilizer: EF 35mm f/2 IS USM Lens (lansering idag)

The successor to Canon’s EF 35mm f/2, the EF 35mm f/2 IS USM lens is a compact and lightweight wide-angle prime lens that provides a high level of image quality and functionality. The optics and mechanical workings are designed to improve image quality in the lens’s periphery and provide faster and quieter AF than its predecessor, as well as Optical IS and optional full-time manual focus, all in a durable lens body with a high-grade design. Featuring a circular aperture diaphragm and lens coatings optimized for minimal ghosting and flare, the EF 35mm f/2 IS USM lens achieves beautiful, soft backgrounds and amazing image quality. Pressemelding på engelsk her.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>