Vinn en iPad Mini

ipadmini2

DigiArt.no Photography sin hjemmeside har passert 50.000 visninger.

Dette er jeg strålende fornøyd med, og vil feire med å gi bort en Apple iPad mini Wi-Fi 32GB.

Hva gjør du for at denne iPad Mini skal bli din?

Følg denne linken; STENGT FOR VIDERE REGISTRERING-TREKNING STARTER

OPPDATERT ONSDAG 30.01.2013 18:53 MED RESULTAT

Den heldige vinneren er nå trukket og kontaktet både pr e-post og telefon :-) Vinneren har samtykket til at jeg kan legge ut navnet her. Vinneren har også samtykket til å legge ut en bekreftelse på mottatt premie på digiart.no på Facebook når den kommer i posten. Vinneren er: Thor Kristian Sortevik. DigiArt.no gratulerer så mye :-)

Hva skjer så?

Du blir ruta videre til et skjema der du må registrere navn og e-post adresse. Disse opplysningene brukes utelukkende til å trekke en vinner, samt til å nå deg dersom du vinner.

Etter Onsdag 30. januar klokken 18.00 er konkurransen/trekningen over, og det vil ikke være mulig å registrere flere deltagere. Deretter organiserer jeg og trekker ut en heldig vinner samme kveld. Jeg vil kontakte vinneren, for å avtale forsendelse av pakken. Jeg vil deretter oppmode vinneren til å bekrefte gevinsten enten ved en kommentar i denne artikkelen, eller på min Facebook side.

Noen regler som gjelder for deltagelse;

  • Du må ha registrert bostedsadresse i Norge for å kunne delta.
  • Du skal bare registrere deg en gang. Bemerk at alle svar vil bli sjekket for duplikater, og forsøk på å jukse vil kun bidra til at du blir eliminert fra konkurransen.
  • Det er ditt ansvar å påse at e-post adressen du oppgir er korrekt stavet.

På tross av at jeg har annonsert denne konkurransen via Facebook, så er denne konkurransen på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook. Opplysningene du oppgir blir utelukkende brukt i forbindelse med denne konkurransen. Jeg vil ikke bruke navn eller e-post adresse til andre formål enn å trekke en vinner, samt kontakte denne vinneren pr. e-post.

Besøk også gjerne min portfolio, eller velg blant snarveiene i høyre marg på denne siden. Du er også hjertelig velkommen til å abbonere på min blogg, samt dele, kommentere og like mine bilder ved å bruke de sosiale verktøyene på mine sider.

Digiart kan du finne på Facebook her; http://www.facebook.com/DigiArt.no

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit
It's only fair to share...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>